“De kubussen” Ceremonie voor het doorknippen van lint 

Nieuw bekroond administratie- en onderwijsgebouw ontworpen door LOT-EK; Een project van het Ministerie van Parken en Recreatie en het Socrates-beeldenpark

Vrijdag 19 april | 10-12 uur
Geen RSVP vereist

Socrates Sculpture Park is verheugd om officieel 'The Cubes' te openen, een nieuw gebouw van 2,640 vierkante meter met twee verdiepingen, ontworpen door de innovatieve architectuurstudio LOT-EK. De oorsprong, de materialen en het ontwerp van het gebouw zijn opgebouwd uit gerecyclede zeecontainers en doen denken aan de grondbeginselen van het Socrates Sculpture Park: creatieve terugwinning, aanpasbaar hergebruik en het eren van de industriële wortels van de buurt.

Lees meer over "De Kubussen" HIER >>>>


Afbeelding: met dank aan LOT-EK